föreslå just din länk!

Har du en länk som du tycker är helt underbar och som du gärna vill dela med dig av. Föreslå den här så kan den om den är tillräckligt bra, mycket väl dyka upp på sidan i framtiden.

Namn:
E-mail:
Kategori:
Url:
Länk text:
Beskrivning:

Länkkataloger, vad är de bra för?

En av de viktigaste aspekterna för att få sin sida indexerad av sökmotorerna, och att få den att stanna, är inkommande länkar till sajten. Får man ihop tillräckligt många (och då menar jag hundra tusentals) behövs ingenting mer, men även några hundra bra länkar från flera olika bra sajter gör stor nytta för sökresultaten. Är sedan sidan byggd på rätt sätt och har text som är läsbar och skriven på rätt sätt så brukar man lyckas med topplaceringar i de flesta områden.

Länkkataloger fyller definitivt en funktion, både för sajter som vill bli listade av Google och faktiskt också av surfare som letar efter bra sajter inom ett ämnesområde. Detta har förstås alla sökmotoroptimerare tagit fasta på, och det visar sig rätt snart att så gott som alla sökmotoroptimeringsföretag (SEO-företag) i Sverige äger, eller kontrollerar, åtminstone en extern sajt som används för att lägga länkar till sina kunder.